Beskrivning

Bandvågar

-Använd OJ:s Vågsystem® för högsta precision.

Våra bandvågar består av en vågdator, tachometer & ett vågdon.

Vågdator OJ1436
Med en högupplöst färgdisplay med touchskärm, på vilken rutiner för tarering och kalibrering utförs enkelt steg-för-steg –guidas du genom det dagliga bruket. Vågen skapar även omfattande produktions- och handhavanderapporter, som kan lagras både internt och på USB.

Vågdator tar emot en viktsignal från lastcellen som sitter monterad i vågdonet. Med information om bandets aktuella hastighet från tachometern görs en kontinuerlig vägning där aktuellt flöde och summering kan avläsas direkt i vågdatorn. Du kan läsa mer om vågdatorn på OJ:s produktsida!

Vågen är optimerad för vår molntjänst smartTONNES®.

Tachometer G2-20
Med en tachometer känner vågdatorn av minsta variation i bandhastigheten och kan därför ge en mer exakt vägning. Alla våra vågdatorer är utrustade med inbyggd tachometer-simulator, men vi rekommenderar att använda sig av tachometer G2-20 som är stabilare och bättre anpassad till en transportörs verksamhet.

Vågdonen
Vågdon tillverkas för att passa de befintliga rullställen i transportören, ett eller fler rullställ ersätts helt enkelt med bandvågsmekaniken. Rullarna precisionstillverkas med justering i bägge ändar. Ner till 0,5% noggrannhet. Alla justerskruvar och beslag är rostfria.

Vågtyp OJ1250 har en lastcell i aluminium med noggrannhetsklass C3 och med IP67.

Vågtyp OJ1330 har en lastcell i aluminium med noggrannhetsklass C3 och med IP67..

Vågtyp OJ3510 HD har en lastcell i rostfritt stål med noggrannhetsklass C3 och med IP68. Rulldiametern är 108 mm eller133 mm.

Vågdonen ytbehandlas med elförzinkning som standard.

För mer detaljerad information om vågsystem, se OJ:s webbsida här!

BANDVÅGAR

Artikelnr: 192-OJ Kategorier: ,

Varukorg

0
image/svg+xml

Fortsätt handla
Cookie-samtycke med Real Cookie Banner