Nyheter

Vendig expanderar!

2018-02-01, kl 13:20

Ellen Schaefer är ny säljare på Vendig. Hon är tyska men bor i Sverige och ska bygga upp Vendigs exportmarknad i Tyskland. Ellen kommer närmast från Valeryd som säljer släpsvagnsdelar för den europeiska eftermarknaden där hon varit de senaste 4 åren och byggt upp deras exportmarknad i Tyskland. Nu ska hon göra samma sak här hos Vendig.

Just nu håller Ellen på med marknadsanalys. Byggindustrin ser lite annorlunda ut i Tyskland och det finns fler intressanta branscher som ex. metallindustri. Vendig ska inte jobba mot slutkund, utan via partners som installerar och servar transportband. I dag har Vendig ett 20-tal kunder spridda över hela Tyskland, men ser en potential med minst 3000 kunder att bearbeta på sikt. Vendig planerar också att ställa ut på mässor för att utöka nätverket, håll utkik efter Vendigs tyska websida som lanseras under 2018 för mer information!

Kontakta Ellen!

 

 • Om oss

  Vendig utvecklar och marknadsför transportörkomponenter till bulkhanteringsindustrin i Sverige och övriga Europa. Vendig levererar prisvärda produkter med hög kvalitet och med bästa servicegrad.

 • Lagercrantz

  Vendig AB ägs av Lagercrantz Group AB. Lagercrantz är en teknikkoncern som erbjuder värdeskapande teknik, med egna produkter och med produkter från ledande leverantörer.

 • Kontakta oss

  Adress: Göteborgsvägen 1, Skara
  E-post: info@vendig.se
  Telefon: 0511-173 60

 • Följ oss

  Följ oss på Facebook
  Följ oss på Youtube