Nyheter

Vår storsäljare 3302 gör premiär inom teatervärlden

2021-06-09, kl 12:01

De flesta av våra kunder återfinns inom grus- och gruvbranchen så döm om vår förvåning när vi blev kontaktade av Kungliga Dramatiska Teatern som ville köpa in vår storsäljande kantstödrulle 3302.

Scenelektriker Magnus Anuell hade under en tid sökt efter en produkt som kunde styra delar av teaterns mekanik när han till slut hittade Vendig och vår kantstödrulle på nätet. Rullen kommer att användas till att styra elkabeln med den rörliga belysningen på scenen. Kabeln föll ur sin hållare och blev klämd i den tidigare lösningen. Och det är ju inte bra när man uppträder live och allt måste rulla på.

Så här bra blev det!

Fantastiskt roligt när våra produkter kan göra nytta för fler och dessutom roligt att få välkomna en kund inom en för oss helt ny bransch! Använder ni några av våra produkter på ett oväntat sätt? Hör gärna av er och berätta.

 • Om oss

  Vendig utvecklar och marknadsför transportörkomponenter till bulkhanteringsindustrin i Sverige och övriga Europa. Vendig levererar prisvärda produkter med hög kvalitet och med bästa servicegrad.

 • Lagercrantz

  Vendig AB ägs av Lagercrantz Group AB. Lagercrantz är en teknikkoncern som erbjuder värdeskapande teknik, med egna produkter och med produkter från ledande leverantörer.

 • Kontakta oss

  Adress: Smedstorpsgatan 10, Skara
  E-post: info@vendig.se
  Telefon: 0511-173 60

 • Följ oss

  Följ oss på Facebook Följ oss på Youtube Följ oss på Instagram Följ oss på Linkedin