Beskrivning

Drivtrummor

Vendig erbjuder en mängd olika typer av trummor, allt för att passa kundens verksamhet och önskemål. Alla Vendigs trummor är bomberade som standard.

Drivtrummor har en gummibeläggning för att öka friktionen mot bandet. Trumman levereras med klämförband. Nedan finns en måttmall att fylla i så att du får drivtrumman i det utförandet du önskar.

Du kan också skriva ut en pdf-mall här, fylla i den och skicka till oss på mejl för en offert.

Olika kvalitéer på trummor

-Top line
Top line-trummorna är för kunder och produktioner med höga kvalitetskrav på trummorna. Top line-trummorna har tjockare gods i manteln och kraftigare gavlar som standardutförande. De har kortare leveranstid för trummor i standardstorlekar som ø220-630 mm.

-Base line
Base line-trummorna är i standardutförande med en robust och hållbar konstruktion. Ytorna är behandlade för att hålla rosten borta. Base line trummorna passar de flesta verksamheter och ger mycket värde för pengarna.

Trummans beståndsdelar

Trummans axel
Axeln tillverkas enligt era önskemål. Slät eller med kilspår, nyckelvidd, tvärgående hål med invändig gänga eller nedsvarvad.
Klämförband
Axeln är låst till trumman med självcentrerande klämförband för bästa hållbarhet. Detta minskar spänningarna i axeln samt underlätta vid byta av axel.
Friktionsbeläggning Samtliga trummor kan med fördel förses med olika typer av friktionshöjande beläggningar för att undvika driftproblem, t.ex. X-mönstrat gummi, varmvulkat slätt gummi eller keramik.

DRIVTRUMMA -måttanpassad

Artikelnr: 12-90 Kategorier: ,

Varukorg

0
image/svg+xml

Fortsätt handla
Cookie-samtycke med Real Cookie Banner